Duurzaam Klein

Voor een vakantiehuis een indeling gemaakt, waar je een heerlijke vakantie kan vieren. Met gebruik van lichte, natuurlijke kleuren en duurzame materialen.

Studio à la part kreeg de opdracht om een vakantiehuis en indeling te ontwerpen voor een particulier en hierbij een visualisatie te laten zien zodat de klant zich verder kan verdiepen in de realisatie van het plan. Studio à la part heeft hiervoor een kleuradvies, 3D impressie en een basis neergelegd van wat de mogelijkheden zijn voor project duurzaam klein.

De ruimte open gehouden, laat het licht doorschijnen in een duurzaam klein gebouw. Doordat er veel glas is toegepast lijkt het net of je altijd buiten zit. Deze fijne vakantiehuis is van alle gemakken voorzien waar je een heerlijk tot rust kan komen, Gemaakt om te genieten van zowel binnen als buiten het huis, het hele jaar door.

Duurzaam klein is een relatief kleine vakantiewoning waar je ook prima een heel jaar kan vertoeven. Je kan bij slecht weer in de zomer ook buiten zitten door de grote overkapping sta je toch altijd droog.

Voor vragen of opmerkingen kan je contact opzoeken met Studio à la part

 

Onderwerp: Indelingsadvies
Opdracht: Schetsontwerp, 3D illustratie
Opdrachtgever: Particulier
Locatie: Utrecht (Utrecht)

Artist Impression
Duurzaam klein

25% VAN JE AANKOOP TERUG?

Bestel een meubel in onze shop. Maak een paar foto's en stuur het op! Als bedankje krijg je 25% van je aankoopbedrag terug op je rekening. Vraag naar de voorwaarden.

25% Korting